Logo

Æblesalat med avocado og lune gedeostebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl (120 g) vilde ris
150 g pasta (fx. konkylier)
3 æbler
2 små avocadoer
1 pk. vårsalat (ca. 100 g)
80 g frisk gedeost
4 skiver godt brød
 
Marinade:
2 spsk æblecidervineddike
1 spsk citronsaft
2 spsk valnøddeolie
1 tsk rørsukker
salt og peber
 
Ris og pasta koges efter anvisning og afkøles. Pastaen kan spules med
koldt vand.
Marinaden røres sammen og smages til med salt og peber.
Æblerne skæres i meget tynde skiver.
De vendes i marinaden. Ris, pasta og vårsalat vendes i.
Gedeosten smøres på brødet. Brødet stilles i en 200ºC varm ovn, indtil
det tager lidt farve (ca. 12 min.).
Salaten fordeles på 4 tallerkener med brød og ½ avocado til hver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her