
Tvist de klassiske æbleskiver ved at fylde dem med hvid chokolade som en behagelig overraskelse.
 
125 g hvedemel 
65 g smør 
2 dl mælk 
2 stk æg, del blommer fra hvider
½ tsk bagepulver 
50 g sukker 
1 knsp kardemomme 
1 knsp citronskal, revet
1 knsp salt 
150 g hvid chokolade
 
Smelt smørret i en gryde, og pisk æggehviderne stive. 
Rør alle ingredienserne undtagen de piskede hvider sammen. 
Vend til sidst æggehviderne i lidt ad gangen. 
Hak den hvide chokolade. 
Steg æbleskiverne på et æbleskivejern i lidt rapsolie.
Når dejen er klar, vend æbleskiven ¾ rundt, og læg chokoladestykker ind i. 
Vend nu den sidste ¼, så dejen lukker sig om chokoladen. 
Servér de varme æbleskiver med flydende hvid chokolade strøet med lidt florsukker.
 
