Logo

Økologisk gulerodssuppe med kokosmælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne meget velsmagende suppe kan gøres stærkere med chiliolie oveni - eller et par tryk på sprayen med Chili snaps.

1 kg gulerødder i grove tern

2 porrer i grove tern

3 fed hakket hvidløg

Evt. 2 cm hakket frisk ingefær

2 spsk olivenolie

2 spsk karry

2 tsk stødt koriander

1,5 l vand

½-1 dåse kokosmælk, gerne light

1 appelsin - saften

Salt og peber

Evt. 10 g finthakkede mandler

 

Sauter gulerødder, porrer, ingefær og hvidløg i olie i nogle minutter sammen med karry og koriander.

Hæld vand på og bring i kog. Kog ca. 35 min.

Tilsæt kokosmælk, appelsinsaft og finthakkede mandler og kog igennem.

Tag gryden af blusset og blend med en stavblender.

Smag til med salt og peber og måske mere kokosmælk.

Lidt chiliolie er godt oveni, hvis du er til det stærke.

Server med brød, yoghurt naturel/cremefraiche og grønt drys, f.eks. karse eller persille.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her