Logo

Økologisk laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hyldeblomstvinaigrette, lune beder, stikkelsbær, samt krydderurteolie, rogn og blomkål

Hyldeblomstvinaigrette, lune beder, stikkelsbær, samt krydderurteolie, rogn og blomkål

 

400 g økologisk laks

1 dl hvid soja

4 små majroer

4 radiser

4 små bolsjebeder

4 stikkelsbær

1 buket blomkål

Urter fra haven

 

Laksen tages fra skindet og benene tages ud med en laksetang.

Skæres i 4 skiver og marineres i den hvide soja i 2 timer inden servering.

Lige før servering tilberedes laksen ved 45°C i ca. 15min.

Grønsagerne skrælles, blancheres og varmes hver for sig i lidt vand og smør ved servering.

Stikkelsbærrene skylles og deles i to.

Blomkålen skæres i tynde skiver på en mandolin, og marineres i lidt krydderurteolie og salt.

Laksen anrettes med urter fra haven, rogn og hyldeblomstvinaigrette.

 

Hyldeblomstvinaigrette:

120 g æggehvide

270 g vindruekerneolie

8 g salt

30 g hyldeblomsteddike

Alt blandes og blendes sammen med en stavblender.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YmerkoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os