Logo

Økologisk landbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Brød

50 g gær
1/2 1 vand
1/2 1 kærnemælk
4 tsk salt - strøgne
900 g økologisk hvedemel
500 g økologisk sigtemel
1 dl olie

Gæren udrøres i det lunkne vand.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen (mindst 5 minutter i røremaskine).
Stil dejen et lunt sted og lad den hæve i ca. 70 minutter.
Dejen deles i tre lige store dele og formes til runde brød.
Efterhæver derefter yderligere i 40 minutter.
Drysses med hvedemel.
Bages ved 210 °C i ca. 35-40 minutter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamelrand med ananas, jordbær og karamelskumDer er dømt mangedobbelt nydelse, når karamelranden serveres med den ovenud lækre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os