Logo

Økologiske Vancouver småkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Småkager

140 g økologisk hvedemel
75 g økologisk havregryn
150 g rørsukker
1/2 tsk salt
1 tsk natron
2 tsk vaniljesukker
75 g knust hasselnødder
125 g margarine
1 stk æg

Dejen æltes sammen og rulles ud i fingertykke stænger. Skæres af i passende stykker. Bages på bagepapir eller fedtede plade. Bages ca. 8-10 minutter ved 180° C.
--
Økologisk hvedemel kan også købes hos KORNKAMMERET
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HyldeblomstrisottoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os