Logo

Øldampede muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Porrer
Gulerødder
løg
hvidløg
pastinak/rodselleri
smør og olivenolie
store blåmuslinger
øl (porter, påskebryg, classic, hvad som helst)

Hak grønsagerne og steg i smør og olivenolie med salt og peber.

Friskheden tjekkes på muslingerne ved at banke dem mod en kant, hvis de lukker sig er de friske og gode.

Muslinger hældes ned til grønsagerne sammen med øl efter behov.
For de mindre fedtforskrækkede: kom en kvart piskefløde i saucen, det gør underværker.

Server evt. med pommes frites eller pasta.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamel-iscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os