Logo

Ølkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kg brun farin
1/2 kg hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk ingefær
1 tsk kardemomme
1 fl. hvidtøl

Det hele kommes i en skål og røres sammen til en flydende masse.
Kagen bages med alufolie de første 45 min. alufolien tages af og kagen bages derefter endnu ca. 45 min.
Alufolien beskytter kagen fra ikke at blive brændt på toppen.
Kagen bages i ca. 60 min ved 180°C på nederste ovn ribbe.
(1/2 portion: ca. 50 min). Velegnet til frysning.

Tips: Det gode ved kagen er at den kun har 2% fedt. Den skal bages lang tid men smager til gengæld forryggende godt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.715 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HerregårdsæblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os