Logo

Øllebrød, norsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ l. hvidtøl
¾ l. sødmælk
80 g flormel
60 g krystalsukker

Øllet bringes i kog.
Melet udrøres med mælk til en jævning, der tilsættes under stadig omrøring og koges i ca. 3-5 minutter, hvorefter sukkeret tilsættes.
Bagte rugbrødsterninger eller rugbrødstoppe serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her