Logo

Øllebrød til 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

75 g mørkt rugbrød (1 1/2 skive)
1 dl hvidtøl
1/2 dl æblemost
1/2 dl vand
1 tsk sukker
1 1/2 dl skummetmælk
citronsaft og revet citronskal efter smag
 
Skær rugbrødet i mindre stykker, hæld vand, hvidtøl og æblemost over,
og lad det stå koldt i nogle timer, evt. natten over.
Blend eller pisk blandingen igennem.
Kog øllebrøden, rør hyppigt så den ikke brænder på.
Smag til med sukker, citronsaft og –skal.
Drik et glas skummetmælk til.


Tips: Normalt vil man nok lave en større portion, så der er til flere dage.
Retten kan også fryses.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.529 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Søde butterdejsskaller med frugt og råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os