Logo

Ørred-Kebab

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ørredfileter
1 lille squash
½ rød peberfrugt
2 spsk olie
1 tsk rødvinseddike
Provence-krydderi
citronsaft
 
Tag skindet af 2 ørredfileter og skær kødet i store stykker.
Skær en lille squash og en halv, rød peberfrugt i små stykker.
Læg fiske- og grønsagsstykkerne i en skål.
Bland 2 spsk olie med 1 tsk rødvinseddike og hæld det over blandingen i skålen.
Drys med Provence-krydderi.
Lad det trække i en time.
Stykkerne sættes på grillspid, pensles med citronsaft og grilles i ca. 5 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her