Logo

aborrefisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

aborrefisk

 

aborrefisk: (Percidae) en familie bestående af 169 arter opdelt i ni slægter af fersk- og brakvandsfisk, der lever på den nordlige halvkugle, langt de fleste i Nordamerika. I Europa har to slægter, aborre (perca) og sandart (stizostedion) kulinarisk betydning.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• aborrefersk- og brakvandsfisk, længde 20-50 cm, alm. o. 25 cm, vægt op til 3,5 kg, med magert,...
• aborrefersk- og brakvandsfisk, længde 20-50 cm, alm. o. 25 cm, vægt op til 3,5 kg, med magert,...
• aborrefersk- og brakvandsfisk, længde 20-50 cm, alm. o. 25 cm, vægt op til 3,5 kg, med magert,...
• Tun mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os