Logo

Aborregryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Aborregryde er hurtig og let måde at lave fisk på til hele familien.

1 kg aborre

salt og friskkværnet peber

4 tomater

3 løg

1 laur­bærblad

1 citron saft af

3 spsk smør eller margarine

klippet persille

Tilbehør: kogte kartofler

*

Rens, udtag og skrab fisken omhyggeligt og fjern gællerne.

Skær fi­sken i tykke skiver og drys dem med salt.

Lad dem ligge 10 minut­ter.

Skær tomater og løg i tykke skiver og læg det lagvis i en gryde med fiskestykkerne.

Drys friskkværnet peber og groft knust laur­bærblad mellem lagene og dryp med en blanding af citronsaft og smeltet smør eller margarine.

Spæd med 1 dl vand.

Læg låg over og lad retten snurre i 12-18 minutter, eller til fisken er mør.

Drys med klippet persille og server kogte kartofler til.  

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbledessert med kanelcremeEfter god simremad er det godt med friske æbler til dessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os