
 
1 dåse abrikoser 420 g 
175 g smør 
175 g sukker 
2 æg 
reven skal af 1 citron 
3 spsk citronsaft 
4 spsk sukkerlage fra abrikoserne 
250 g hvedemel 
1 tsk vaniljesukker 
1 tsk bagepulver 
Glasur: 
flormelis 
citronsaft 
Endvidre: 
citronskal 
*
Hæld lagen fra abrikoserne, gem den og skær abrikoserne i mindre stykker. 
Rør fedtstof og sukker godt sammen. 
Rør æggene i et ad gangen. 
Tilsæt reven citronskal. Rør citronsaft og sukkerlage i skiftevis med hvedemel, vaniljesukker og bagepulver. 
Kom dejen i en smurt randform og bag kagen 50-55 minutter ved 175ºC. 
Rør glasur af flormelis og citronsaft. 
Glasér kagen og drys med fintstrimlet citronskal. 
--