
 
1 ½ kg mellemkam uden svær og ben med tyndt spæklag 
150 g tørrede abrikoser 
1 spsk honning 
1 spsk soya 
rosmarin 
Dip:
100 g abrikoser 
1 dl stegesky 
½ spsk sennepspulver (Colman) 
2 spsk honning 
Salat: 
icebergsalat 
1-2 mangofrugter 
ristede pistacienødder 
citron/olie dressing 
Udblød de skyllede abrikoser i ½ time, og lad dem dryppe af. 
Skær en dyb lomme i svinekammen og fyld abrikoserne i. 
Snør kammen sammen med bomuldsgarn. 
Gnid stegen med salt og peber. 
Smør honning på fedtsiden, pensl med soya og drys med rosmarin. 
Læg stegen i stegepose, luk den og klip hul. 
Læg den på risten af bradepanden, og steg den ved 170°C i 1 ½ time. 
Hæld skyen fra i en skål. 
Dip: 
Kog de skyllede abrikoser til dippen i vand i 15 min. 
Hæld vandet fra abrikoserne, og kom dem i blenderen sammen med 
stegesky, sennep og honning. 
Salat: 
Anret alt til salaten på et fad og dryp lidt dressing over. 
Server svinekammen med dippen afkølet eller kold, med grove flûte eller kartofler og skysauce.