Dej: 
6 æg 
3 dl sukker 
1 ½ dl kartoffelmel 
1 ½ dl hvedemel 
¾ tsk bagepulver 
smør og rasp til formen 
Fyld: 
4 dl piskefløde 
200 g valnøddekerner 
2 dåser abrikospuré á 200 g babymad 
1 dåse abrikoser ca 450 g 
Del æggene og pisk æggehviderne til hårdt skum. 
Kom æggeblommerne i under piskning.  
Tilsæt sukker og pisk det hele  til en let og luftig dej. 
Bland kartoffelmel og hvedemel og bagepulver og rør det i dejen. 
Smør to runde forme på hver 1 ½ l, drys dem med rasp. 
Kom dejen i formen og bag dem ved 175°C på midterste rille ca 25 min. Vend kagen ud og lad dem blive kolde. 
Del herefter hver kage i to bunde. 
Pisk 3 dl af fløden og hak ¾ af nøddekernerne. 
Læg bundene sammen med et lag abrikospuré og et lag flødeskum og 
drys med nødder. 
Lad dem stå i køleskabet 12 timer. 
Lad de halve abrikoser dryppe af og pisk resten af fløden. 
Bred flødeskummet over tærterne og læd de halve abrikoser øverst. Pynt med resten af valnødderne.