2 æg
300 g  sukker
125 g  smeltet margarine
4 spsk  kakao
225 g  hvedemel
1 tsk  bagepulver
½ tsk  natron
1 tsk  salt
2 ½ dl  mælk
 
Creme: 
½ dl  fløde
300 g  flormelis
10 dråber pebermynte
 
Overtræk: 
100 g  mørk chokolade
Æg og sukker piskes. Margarine blandes i sammen med kakaoen.
Hvedemel, bagepulver, natron og salt blandes. Melblandingen og mælken kommes skiftevis i æggemassen.
Bred dejen ud i en lille  bradepande på 24x30 cm, der er belagt med bagepapir.
Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 175°C i ca. 40 min.
Creme: fløde, flormelis og pebermynte koges sammen og afkøles. Derefter smøres cremen på den bagte kage.
Smelt chokoladen og overtræk kagen når cremen er stivnet.