Logo

Amager hønsesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g hønsebouillon
2 ½ l vand
300 g gulerødder skåret i skiver
300 g selleri i tern
500 g porre i skiver
300 g spidskålshoved, snittet
2 løg (ca. 150 g) skåret i både
2 spsk hvidløg hakket
1 tsk timian
1 tsk hel peber
 
Vand og hønsebouillon koges op.
Tilsæt krydderier og grønsager og lad suppen småkoge 20-30 min.
Nogle af urterne bliver lidt rigeligt møre.
 
Tips: Opskrift stammer fra 1933, hvor den var en hverdagssuppe på Amager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her