250 g smør 
250 g sukker 
250 g hvedemel 
¼ tsk  salt 
1 tsk  bl. Krydderkage krydderier 
½ tsk  bagepulver 
6 æg 
150 g rosiner 
100 g korender 
100 g cocktailbær 
50 g sylt. appelsinskal 
100 g mandler 
 
Glasur: 
1 æggehvide 
250 g flormelis 
citronsaft 
Pynt: sukat og røde cocktailbær 
 
Rør smør og sukker grundigt. 
Tag en kop hvedemel fra og sigt resten med krydderier og bagepulver. 
Pisk æggene sammen. 
Tilsæt skiftevis melblanding og æg og rør godt mellem hver tilsætning. 
Ryst frugt og smuttede hakkede mandler i det resterende hvedemel og rør det 
i dejen. 
Tilsæt evt. lidt mælk; dejen skal være som blød sandkagedej. 
Fyld den i en stor, velsmurt randform og bag først 30 minutter ved 
180ºC og derefter ca. 3 timer ved 160ºC læg smurt pergamentpapir 
over kagen, hvis den bliver for brun, før den er gennembagt. 
Vend kagen ud, når den er noget afkølet. 
Pisk æggehviden med flormelis og pisk ½-1 spsk  citronsaft i, bred 
glasuren ud på den kolde kage og pynt med cocktailbær og sukat.