Piedej: 
200 g fint knuste Digestive kiks 
75 g smeltet smør 
1 spsk  sukker 
1 stor knsp. stødt kanel eller kardemomme 
 
Fyld: 
6 æggeblommer (fra store æg) 
125 g sukker 
1 dl  og 1-2 spsk  friskpresset limesaft 
1 spsk  revet limeskal 
4 æggehvider (fra store æg) 
60 g sukker 
        
Læg tilklippet bagepapir i bunden af en springform (24 cm). 
Bland piedejen og tryk den fast på bunden af formen og lidt op af siden. Bag bunden i 10 min. ved 175°C og lad den blive kold.
Rør æggeblommer, sukker og limesaft sammen i en skål. 
Sæt den over en gryde med hedt vard og opvarm massen under piskning.
Bland limeskal i den tykke masse og tag den op af vandbadet.
Pisk æggehvider stive med sukker, bland marengsmassen i cremen og fordel den på den bagte bund. 
Bag kagen ved 175°C i 15 min. 
Afkøl den og frys den. 
Limemoussen fryser ikke til en fast blok, den smager frisk som is og har en dejlig cremet konsistens.
Limepien er en nem gæstedessert, da den kan laves lang tid i forvejen. Den får mere smag jo flere dage den ligger i fryseren.
Pien tages op af fryseren ca. 10 min. før serveringen og pyntes med et tykt lag flødeskum eller vaniljeis, den afrundes med revet limeskal på toppen.