6 ½ dl mælk 
12 dl majsmel 
3 spsk smør eller margarine 
1 æg 
1 ½ dl sirup 
1 tsk stødt ingefær 
1 tsk kanel 
smør eller margarine til formen 
Serveringsforslag: Serveres med flødeskum eller vaniljeis. 
Lad mælken koge op og sænk derefter varmen. 
Hæld forsigtigt majsmelet i under omrøring og fortsæt med at røre til blandingen bliver tyk, ca 5 min. 
Tag kasserollen fra varmen og lad den køle i 10 min. 
Tilsæt fedstof, æg, sirup, ingefær og kanel og bland det godt. 
Smør en bageform med ledt fedtstof. Hæld blandingen i formen og bag den i ovnen ved 170ºC i ca 1 ¾ time. 
Mærk med en kødnål om buddingen er færdig. 
Tag buddingen ud, lad den køle noget, men servér den ret varm. 
Drys evt lidt flormelis over.