
 
1 andebryst 
180 g tykke nudler 
4 rensede forårsløg
1 pillet rødløg 
1 spsk  østerssauce 
1 spsk  soya 
1 spsk  sød/stærk chilisauce 
frisk koriander 
olie til stegning 
salt og peber 
 
Varm olie på en pande, og brun andebrystet på begge sider. 
Krydr med salt og peber. 
Steg det i en varm ovn ved 200°C i 12 minutter. 
Tag kødet ud, og lad det hvile lunt minimum 5 minutter. 
Imens koges nudlerne i kogende vand i 2 minutter. 
Varm lidt olie i en wok eller på en rummelig pande, og rist de to slags løg i 2-3 minutter. 
Kom østerssauce, soya, chilisauce og ½ kop vand ved. 
Lad det simre i 2 minutter. 
Vend med plukket koriander og de kogte nudler. 
Server til tynde skiver af andebrystet.