
 
Smager himmelsk både kold og varm. (1 portion) Ingredienser:
Andebryst med det skønneste sprøde tilbehør... 
Til 1 person. Arbejdstid:
45 min. Koge/stegetid: 25 min. Ikke fryseegnet.
 
#
120 g stegt
andebryst 
5 g fedtstof til
stegning 
salt og peber 
 
Marinade: 
1 tsk lys
balsamicoeddike 
1 tsk vand 
Sukker eller sukrin
efter smag 
50 g radiser i
skiver 
5 g sesamfrø 
150 g sugarsnaps 
5 g olie til
stegning 
30 g brød 
*
 
Skær skindet fra
andebrystet med en skarp kniv. 
Varm fedtstoffet op
på en varm pande. 
Steg andebrystet ved
middelvarme i ca. 10-15 minutter på hver side. 
Krydr med salt og
peber og hold andebrystet varmt, mens det hviler lidt. 
Bland alle
ingredienserne til marinaden sammen. 
Kom radiserne i og
lad dem stå og trække i marinaden. 
Rist sesamfrø på en
tør pande. 
Skær sugarsnaps over
på skrå. 
Svits sugarsnaps et
kort øjeblik i olie på en varm pande. 
Hæld marinaden fra
radiserne og bland dem sammen med sesamfrø og sugarsnaps. 
Skær andebrystet i
tynde skiver og server dem sammen med salaten og brødet. 
 
TIPS: Andebrystet
smager dejligt både kold og varm. Kom appelsinfileter i salaten. 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
 
Kalorier   |    | 339 kcal   | 
Protein   | 379   | (43 %)   | 
Kulhydrat   | 249   | (30 %)   | 
Fedt   | 11 9   | (27 %)   | 
Kostfibre   | 3'9   |    |