125 g bacon i tern 
250 g svinekød i tern 
125 g cocktailpølser 
2 store løg i tern 
500 g champignons i skiver 
2 tsk  paprika 
4 dl bouillon 
2 spsk  majsstivelse 
½ dl fløde 9% 
salt og peber. 
 
Svits baconen i en gryde uden fedtstof og hæld det afsmeltede fedt fra. 
Tilsæt svinekødet og lad det svitse med i 3-4 min. 
Kom derpå løg og champignoner ved og lad også dem svitse med i ca. 4 min. 
Tilsæt nu paprika og bouillon og lad retten småsimre i 10 min. 
Rør majsstivelsen ud i fløden, hæld jævningen i gryden under omrøring og lad saucen koge op. 
Tilsæt cocktailpølserne og lad dem koge med i et par minutter. 
Smag til med salt og peber og server gryderetten med kogte ris og en stor skål salat.