Dej: 
100 g   smør 
2 spsk   sukker 
1 ½ tsk   bagepulver 
2 æg 
2 spsk   mælk eller fløde 
3 ½ dl   hvedemel 
 
Fyld: 
100 g   smør 
6 spsk   sukker 
½ dl   appelsinmarmelade 
1 ½ dl   malede mandler 
reven skal af ½ appelsin 
Rør fedtstof, sukker og bagepulver luftigt. 
Tilsæt 1 æg og rør det til en smidig dej. 
Kom mælk og hvedemel i og arbejd det godt sammen. 
Lad dejen stå koldt i mindst 30 minutter. 
Rør fedtstof, sukker og marmelade sammen til fyldet. 
Tilsæt mandler og reven appelsinskal og rør det til en jævn dej. 
Tryk dejen ud i en pieform og gør kanten pæn. 
Hæld fyldet i formen. 
Pisk 1 æg sammen og pensl dejkanten. 
Bag pien ved 225°C på nederste rille i ca. 25 minutter. 
Tag pien ud og lad den blive næsten helt kold før serveringen.