125 g   smør eller margarine 
2 dl   hvedemel 
1 spsk   sukker 
5 g   gær 
½ dl   kaffefløde 
1 ½ dl   appelsinmarmelade 
 
Garnering: 
1 æg 
2 spsk   perlesukker 
2 spsk   finthakkede mandler 
Hak det kolde fedtstof i melet og tilsæt sukker.
Rør gæren ud i lidt af fløden, hæld det i melblandingen og arbejd 
hurtigt dejen sammen.
Del dejen i 2 dele og rul hver del ud til en rund kage, ca. 25 cm.  i 
diameter.
Lad ikke dejen hæve, men skær straks 8 trekanter af hver del. 
Læg en lille  klat appelsinmarmelade på hver trekant og lav gifler ved 
at rulle trekanterne sammen fra den brede side mod spidsen.
Læg giflerne på bagepapir på en plade.
Pisk ægget og pensl giflerne, drys med perlesukker og mandler.
Bages ved 200°C i ca. 10 minutter til de er gyldne og sprøde.
Tips: Gifler der har været frosset ned bliver bedst hvis du varmer 
dem hurtigt i ovnen.