2 store appelsiner
100 g sukker
6 æg
1 tsk bagepulver
Smør 
hvedemel
 
Saucen: 
30 g smør
50 g sukker
1 dl appelsinsaft
3 spsk citronsaft
½ dl piskefløde
kahulua likør efter smag					 	
Appelsinerne koges hele i 2 timer under låg i ikke for meget vand (vend dem af og til).
De afkøles, skæres i kvarte og sten og hinder fjernes.
Appelsinerne pureres i en blender med lidt af kogelagen. 
Æggene piskes meget grundigt med sukkeret (brug el-pisker).
Appelsinpuréen vendes heri og til sidst bagepulveret.
Massen kommes i en velsmurt og meldrysset springform og bages på nederste rille i ovnen ved 180ºC i 1 time. 
Afkøles. 
Saucen: 
Smør, sukker, appelsin- og citronsaft koges i 1 minut.
Fløden blendes et øjeblik med lidt af den purere der sider tilbage i blenderen (efter kagen) og røres i saucen.
Smages til med kahula. 
Afkøles - den må gerne være ret tyk.