3 lagkagebunde 
6 blade husblas 
1 dl  appelsinsaft 
2 spsk  citronsaft 
2 pasteuriserede æg 
1 tsk  revet skal fra usprøjtet appelsin 
4 spsk  sukker 
3 dl  piskefløde 
 
Pynt: 
2 dl  piskefløde
chokoladekringler
Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er lyst. Pisk hviderne og fløden stiv, hver for sig.  Læg en lagkagebund i en springform. Rør appelsin og citronsaft og den revne skal i æggeblommerne. Smelt husblasen og rør den i æggeblommerne. 
Til sidst vendes flødeskum og æggehviderne i og halvdelen af fromagen hældes over lagkagebunden. Læg en bund over og hæld resten af fromagen på. Læg den sidste bund over og stil lagkagen koldt i ca. 3 timer. 
Pynt med flødeskum og chokoladekringler.