100 g  sukker 
3 æg 
100 g  hvedemel 
1 tsk  bagepulver 
revet skal og saft af en appelsin 
 
Fyld:  
½ l. piskefløde  
2 spsk  sukker evt. lidt vaniljesukker 
100 g  chokolade 
 
Pisk æggesnaps af sukker og æg, bland i resten af ingredienserne. 
Bag i en bradepande med bagepapir ved 200ºC i ca. 10-15 minutter. 
Vendes over på et stykke bagepapir med sukker.
Fjern bagepapiret forsigtigt.
Afkøl med et stykke papir over. 
Pisk flødeskum med sukkeret, tilsæt grovhakket chokolade.
Bred det over kagen og rul sammen.
  
Tips: Rouladen kan stilles i fryseren og tages op 15 min inden gæsterne 
kommer.
Men kan evt pynte med flødeskum i siksak mønster og drysse grovhakket 
nødder eller chokolade over.