Lav en lækker dip og
server den med rå grønsager, brødstænger og/eller rugbrødschips. Du kan også
servere dippen som dressing til en salat eller som en kold sauce til kød, fisk
eller grønsager.
Arbejdstid: 15 min.
3-4 personer
# Ingredienser til Artiskok dip:
1 dåse
artiskokhjerter
1 fed hvidløg
3 spsk olie
6-8 sorte oliven
50 g frisk spinat
eller rucola
1-2 spsk hvid
balsamico eller citronsaft
salt og peber
*
Sådan laves Artiskok
dip:
Hæld væden fra
artiskokkerne og blend dem til mos med pillet hvidløg og olie.
Hæld det i en skål.
Udsten og hak de
sorte oliven.
Skyl og tør spinat-
eller rucolablade og hak dem med en kniv.
Rør oliven og
spinat/rucola i dippen og smag til med balsamico eller citronsaft, salt og
peber.
Server som dip til
rå grønsager, brødstave eller ristede pitabrød eller som fyld i en sandwich.
Tips: Du kan bruge
samme fremgangsmåde med en dåse kikærter eller hvide bønner.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------