Logo

Aspargesrejer, lune

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store skiver franskbrød uden skorpe
smør
1 dåse velafdryppede asparges
400 g rejer
2 hårdkogte æg
200 g mayonnaise
2 tsk (med lille top) hvedemel
2 æggeblommer
citronsaft
sennep
2 stiftpiskede æggehvider
salt, peber, paprika
Dild eller persillekvist
Evt. salatblade
 
Brødet smøres og anbringes på en bageplade beklædt med bagepapir.
De afdryppede asparges lægges på brødet, herpå rejer.
På hvert stykke brød lægges et halvt hårdkogt æg.
Æggeblommerne røres ud i mayonnaisen og melet tilsættes.
Smages til med sennep, citron, salt, peber og paprika.
De stiftpiskede æggehvider vendes heri og denne soufflémasse fordeles
over hvert stykke brød.
Gratineres i ovnen 7–8 min. ved 225ºC.
Serveres pyntet med lidt grønt, evt. salatblade.
 
Tips: Klargør alt i forvejen:
Brødet smurt. Asparges hældt i en sigte. Æggene kogte og pillede.
Mayonnaisen smagt til. Hviderne parate til at piske og blande i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her