1 stegekylling på ca. 1400 g
4 spsk smør
1 finthakket løg
1 grøn peberfrugt i strimler
2 spsk citronsaft
6 dl hønsebouillon
2 spsk stødte mandler
3 dl yoghurt
1 tsk cayennepeber
1 tsk stødt spidskommen
Smelt smørret i en gryde og brun kyllingen der er skåret ud i 8 dele. Tag kødet op af gryden og læg det på et fad.
Kom løg og peber i gryden og sauter i nogle minutter.
Tilsæt bouillon, citronsaft, salt og peber.
Læg kødstykkerne tilbage i gryden og lad det koge svagt i 40 minutter, indtil kødet er mørt.
Læg kyllingen på et serveringsfad og hold den varm.
Kom et par spiseskefulde vand på mandlerne og rør dem til en glat masse, som kommes i saucen i gryden.
Bring den i kog under stadig omrøring.
Sluk under gryden og tilsæt yoghurten, mens der hele tiden røres rundt.
Hæld saucen over kyllingen og drys med cayenne og spidskommen. Retten serveres med ris.