Logo

Aubergine/pebersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)

3 mellemstore auberginer,
3 røde peberfrugter,
2 mellemstore løg, finthakkede,
3 spsk ekstra jomfruolivenolie,
1 dåse flåede, hakkede tomater,
2 soltørrede tomater, finthakkede,
4 fed hvidløg,
½ tsk sukker,
salt,
200 g græsk yoghurt O, 1 %.

Skær auberginerne i tykke strimler, drys dem med salt og lad dem trække i 20 minutter. Skær peberfrugterne i strimler.
Varm olien i en dyb pande og svits løgene, til de er bløde.
Tilsæt tomater fra dåse og soltørrede tomater, 2 finthakkede fed hvidløg og sukker. Lad det hele simre uden låg, til al væden er forsvundet.
Tag det af varmen.
Skyl auberginestrimlerne og lad dem dryppe af.
Fordel dem sammen med peberfrugtstrimlerne i en bradepande beklædt med bagepapir. Steg blandingen i ovnen i ca. 1 time ved 200°, til strimlerne er bløde.
Rør af og til.
Bland yoghurt med 2 pressede fed hvidløg.
Bland aubergine- og peberstrimlerne med tomatsaucen og server den iskolde yoghurt til sammen med et godt brød eller som tilbehør til kød- og fjerkræretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her