Logo

Auberginepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 aubergine
lidt citronsaft
1 fed hvidløg
salt
citronpeber
evt. et par spsk græsk yoghurt 10%

Auberginen skrælles og deles på langs.
Koges i letsaltet vand ved middel varme med den buede side nedad i ca. 10 min., eller i mikroovn 3-4 min.
Lægges til afdrypning i en sigte.
Tryk væsken ud.
Blend aubergine, smag til med citronsaft, salt, citronpeber og hvidløg.
Tilsæt evt. et par spsk græsk yoghurt.

Kan anvendes som tilbehør til såvel kød- som fiskeretter, middags- som
frokostretter, lunt som koldt. Kan sammenlignes med hummus.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her