2 avocado 
rejer efter behag 
ca. 2 ½ dl cremefraiche  
ca 1 spsk dijon sennep 
en god håndfuld dild 
saft af 1-2 stk citroner
salt og peber
Skær avocadoerne midt over og fjern stenen. 
Brug en ske til at få løsnet avocadokødet fri for skrællen, i et pænt stykke. Dyp dem i masser af citronsaft, ellers bliver de brune. 
Skær et par skrå snit i den tykke ende uden at skære den over, og læg dem på en tallerken, og giv dem så et lille tryk så det ligner en vifte.
Læg en lille håndfuld rejer hen over, eller hvis du er vild med rejer, så en stor håndfuld. 
Bland de øvrige indgredienser sammen i en skål. 
Der skal også lidt citronsaft i sauce verten, men hvor meget er efter behag. 
Hæld saucen over rejer og avocado, pynt med lidt dild ell purløg.
Server med ristet brød og et glas hvidvin.