Logo

Avocadosuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g fersk laks uden ben og skind
saft af 3 lime
2 fed hvidløg
½ tsk sukker
6 modne avocadoer
saft af 1 citron
1 ¼ L fiskebouillon
4 dl tør hvidvin
cayennepeber
200 g stenbiderrogn
 
Skær laksekødet i fine strimler.
Bland limesaft, knust hvidløg, sukker, salt og peber og hæld det over
laksekødet.
Lad det trække køligt 4 timer.
Del avocadoerne og tag kødet ud med en ske.
Drys kødet med citronsaft.
Varm bouillonen op.
Puréer avocadokødet i blenderen sammen med hvidvinen og pisk det i bouillonen.
Varm suppen op under piskning til lige under kogepunktet og smag til med salt og cayennepeber.
Hæld suppen i varme tallerkner.
Kom laksestrimler og stenbiderrogn i hver portion og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
82503-01-2011 09:40:56 Flemming Ø
Jeg har ledt og ledt efter denne ret, jeg synes den er super lækker Mums. Tak til den person der har lagt denne opskrift ud tak! det var lækkert.

Kh Flemming Ø

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her