1 ung hane eller en poulard
3 løg
3 fed hvidløg
10 g  ingefær
3 stilke citrongræs 
12 kemiri nødder
3 hele nelliker
½ tsk  revet muskatnød
6 spsk  olie
4 dl  kokosmælk
½ tsk  sambal oelek
1 stang kanel
1 tsk  koriander
3 spsk  revet kokosnød
3 tsk  Palmesukker (Gula Jawa) eller Ketjap Manis
Del hanen eller poularden i 8 stykker
Skær løgene i små tern
Pres hvidløgs feddene
Skræl og riv ingefæren samt kemirinødderne
Skær citrongræsset i tynde skiver
Stød nellikerne i en morter
Bland det hele sammen med sambal oelek, koriander, muskatnød, 
palmesukker og 2 spsk   olie og tilsæt salt efter behov
Varm resten af olien i en gryde og brun hanen
Skru ned på svag varme og kom blandningen i og lad det stege under 
omrøring i ca. 4 min.
Kom kokosmælk og kanelstangen i, læg låg på gryden og lad det koge i 
ca. 30 min.
Fjern kanelstangen og rør den revede kokos i
Server retten varm
Tips: Hvis man stikker en gaffel i kyllingen og saften er klar, er 
kyllingen gennemstegt!