4-500 g spinat
1 gulerod
1 løg
2-3 spsk oliven
1 håndfuld sultanas (små gule økologiske rosiner)
3 fed hvidløg
2 spsk vineddike
1 stort bdt dild
ca. 100 g fetaost
3 spsk økologisk flødeost
salt og peber
6-8 ark fillodej
smeltet smør til pensling
olivenolie til stegning
Skyl og rens spinaten grundigt.
Stil den til afdypning i et dørslag (ryst indimellem for at slå vandet af).
Hak spinaten groft.
Gør løg og gulerod i stand og skær dem i småbitte terninger.
Sauter dem let i olien sammen med spidskommen.
Tilsæt sultanas, spinat, finhakket hvidløg og vineddike.
Steg til eddiken er fordampet.
Tag panden af blusset og tilsæt hakket dild, hakket feta, flødeost samt
salt og peber.
Del filloarkene, husk at holde dem fugtige under et opvredet viskestykke
lige indtil de skal rulles om fyldet.
Stryg arkene let med smør på den ene side.
Læg et par skefulde af fyldet på hvert ark, fold fillodejen over og rul
den sammen om fyldet som en forårsrulle.
Steg rullerne gyldne og sprøde i dyb olie.
Server börek lune, evt. med en salat til.