4 oksetyndstegsbøffer 2 cm. tykke
1 spsk smør
1 spsk olie
4 røde peberfrugter
1 rummelig plastpose beregnet til madvarer
4 spsk pinjekerner
100 g fetaost
1 dl hvidvin
1 ¼ kg kartofler
1 sølvbede
1 salatløg
25 g smør
½ tsk spidskommen
½ citron
Tænd for grillen i ovnen.
Skyl peberfrugterne og tør dem af.
Læg dem hele på en plade med bagepapir i ovnen under grillen til de er mørke.
Vend dem så de bliver grillet på alle sider ca. 15 minutter i alt.
Tag peberfrugterne ud af ovnen og læg dem i en plastpose.
Rist pinjekerner i et ovnfast fad under grillen et par minutter til de er gyldne.
Når peberfrugterne er afkølede, tages de ud af posen, og skrællen pilles af.
Fjern stilk og kerner.
Krydr dem indvendigt med salt og peber og kom en skive fetaost i.
Hæld hvidvin i et ovnfast fad, placer peberfrugterne heri og sæt dem i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.
Dampning af sølvbeder:
Skyl sølvbedebladene.
Skær de grønne fra de hvide stængler.
Skær stænglerne i stykker på et par cm. længde.
Pil salatløget og skær det i ringe.
Svits ringene i smør i en tykbundet gryde.
Tilsæt stykkerne af de hvide stængler fra sølvbederne og krydr med spidskommen og salt og tilsæt citronsaft.
Lad det hele dampe i nogle minutter og tilsæt så de grønne blade .
Læg låg på gryden og lad det dampe videre i 3-4 minutter.
Drys med ristede pinjekerner.
Stegning af bøffer:
Dup bøfferne tørre. Varm en pande op.
Kom smør og olie på og brun bøfferne på begge sider.
Krydr med salt og peber.
Skru ned og steg bøfferne 1-5 minutter på hver side alt efter hvor røde de skal være.
Skal bøffen være rosa indeni, skal den stege ca. 3 minutter på hver side.
Server bøffen med bagte peberfrugter, dampede sølvbeder og kogte kartofler.