Server en god bøf med den klassiske salat af sprød
romainesalat, brødcroutoner og den særlige Cæsardressing. Erstat evt. bøfferne
med pandestegte kyllingebryster.
Arbejdstid: 25 min. Stegetid: 6-8 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen..
#
2 bøffer af oksefilet eller lign.
1 spsk olie
salt og friskkværnet sort peber
Dressing:
2 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
1 fed hvidløg
2 ansjosfileter
1 tsk dijonsennep
1 tsk hvidvinseddike
3 spsk olie
2 spsk friskrevet parmesanost
Endvidere:
4 skiver lyst brød
1 romainesalat eller anden grøn salat
parmesanost
*
DRESSING: BLEND æggeblommerne sammen med hvidløg, ansjoser,
sennep og vineddike.
Tilsæt olie og blend igen.
Tilsæt friskrevet parmesanost, friskkværnet sort peber og
evt. en smule vand.
BRUN bøfferne på en varm pande med olie.
Skru lidt ned og steg dem yderligere 2-3 min på hver side.
Krydr med salt og peber.
RIST brødet og skær det i terninger.
Skyl og slyng salaten og riv store blade i lidt mindre
stykker.
Vend salaten sammen med dressingen og anret med brød og
høvlet parmesan.
Server med de stegte bøffer.
TIPS: Erstat evt. ansjoserne med 1 tsk Worcestershiresauce
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin