75 gram smør
1
¼ dl (100 gram) sukker
1 dl (50 gram) brun farin
1 æg
2 ½ dl (150 gram) hvede hvedemel
1 tsk vanilje sukker
½ tsk natron
½ tsk fint salt
1 dl (75 gram) chokolade knapper eller m & m's eller smarties.....
* Tilberedning
Tag smørret ud af køleskabet i god tid, så det er blødt.
Tænd ovnen på 175°C.
Rør smør og sukker sammen i en skål med håndmikseren eller ske.
Hæld farin og æg i og rør videre.
Kom det resterende i - undtagen chokoladeknapperne.
Rør til dejen er jævn, rør så forsigtigt knapperne i med en ske.
Læg bagepapir på bagepladen og sæt dejklumper på pladen med 2 spiseskeer.
Sørg for, at kagerne er nogenlunde lige store. der skal være god plads mellem dem.
Sæt pladen i ovnen og bag dem cirka 6-10 minutter, til de er lysebrune.