10 Personer 
10 savarinforme 
½ dl sødmælk 
15 g gær 
3 æg 
1 spsk sukker 
½ tsk salt 
4 dl hvedemel 
100 g blødt smør eller margarine 
friske eller konserverede kirsebær uden sten 
smør eller margarine til formen 
Lage: 
3 dl vand 
31/2 dl sukker 
1 ½ dl rom eller romessens 
Varm mælken til fingervarme, tilsæt gær og rør til den er opløst. Tilsæt et æg ad gangen samt sukker, salt og hvedemel. Rør dejen jævn og glat. 
Kom det bløe fedtstof i klatvis og arbejd det ind i dejen så den bliver ret løs. Stil den til hævning under et klæde i ca 45 min. 
Kog vand og sukker sammen til en tyk lage, lad den køle og tilsæt derefter rom. 
Smør 10 små, runde forme og fyld dejen i formene med en ske, så de bliver halvt fyldte. Lad dem hæve i yderligere 15 min. 
Bages ved 250º i ca 10 min. Kom lagen over kagerne med en ske mens de endnu er varme og vend dem ud, når de har suget lagen. Fyld hullet med kirsebær.