
# 
1 hakket rød peberfrugt 
1 fint hakket løg 
smør 
½ kg magert hakket oksekød 
2 æggeblommer 
paprika 
8 skiver bacon 
1 fint hakket skalotteløg 
3 dl rødvin 
6 dl oksebouillon 
1 dl piskefløde 
1 spsk majsstivelse 
rosmarin 
3-4 gulerødder 
3-4 porrer 
½ blegselleri 
*
Damp peberfrugten og løg i smørret. 
Røres i kødet sammen med æg, salt, peber og paprika. 
Form til ruller og sno bacon om. Steg ca. 5 min på hver side. 
Holdes varme. 
Kog skalotteløg, bouillon og vin indtil halvdelen er tilbage. 
Kog op med piskefløde, smag til med salt, peber, paprika og rosmarin og jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand. 
Rens grønsagerne, skær dem i små tern og kog lige netop møre i letsaltet vand. 
Anret de afdryppede grønsager med baconrullerne på varme tallerkener og hæld rødvinssauce rundt om.