ledsaget af artiskok
 
(4 personer)
 
800 g torskefilet 
4 blade fillodej 
1 dl mælk
1 lille bagekartoffel
½ dl piskefløde
1 dl frkræbouillon
50 g vintertrøffel
2 artiskokker 
Trøffelolie
30 g groft salt
Salt, peber, olie-eddikedressing, citronsaft
 
Torsk: Del fileten i ryg og halestykke. 
Skær halestykket i grove tern og salt 1 time.
Del rygstykket i 4 flotte stykker og bag dem ved 150ºC i ca. 6 minutter.
 
Brandade: Kog kartoflen og purér den. 
Skyl torsketernene, pochér dem i mælk med lidt trøffelolie og rør det sammen med kartoffelpuré og hakket trøffel.
Lav 4 pakker fillodej fyldt med brandade på størrelse med torskestykkerne.
Steg pakkerne sprøde i olivenolie (ca. 1 minut på hver side) lige før servering.
 
Artiskok: Tourner artiskokkerne og kog dem co. 15 minutter i saltvand tilsat lidt citronsaft. 
Pil bladene af, soigner bundene, halver dem og varm dem i lidt olie-eddikedressing.
Trøffelcréme: Kog fjerkræbouillon ned og legér med piskefløde. 
Smag til med hakket trøffel, salt, peber og citronsaft.