
 
1 kage / 10 stykker: 
2 æg 
200 g moset banan 
1 dl letmælk 
150 g sukker 
150 g hvedemel 
2 tsk bagepulver 
 
Pisk æg og sukker grundigt sammen med en håndmikser, til det er lyst og luftigt. 
Bland hvedemel og bagepulver. 
Rør mælken i bananmosen og vend den i æggene skiftevis med melet. 
Fyld dejen i en form foret med bagepapir og sæt den i ovnen ved 175ºC i ca. 50 minutter - prøv med en nål om kagen er gennembagt. 
Lad kagen afkøle 10 minutter i formen og vend den så ud på en bagerist. 
Server kagen som den er eller giv lidt vaniljekvark til. 
 
Tips: Lidt citron- eller limesaft i dejen løfter smagen. 
 
Energi pr. portion: 687kJ/164kcal  Protein: 8,7% Fedt: 9,9% Kulhydrat: 81,4%