
 
1 stk Barbecue marineret kalkunbryst i koge-/stegepose ca. 2.000 g 
6 courgetter ca. 1500 g 
600g kantareller 
1 ½ spsk rapsolie 
3 spsk hvedemel 
3 dl lys bouillon 
1 ½ dl fløde 13 
revet citronskal og saft efter smag 
salt, peber 
6 spsk revet parmesanost 
 
Kalkunbrystet optøs i posen ved køleskabstemperatur. 
Det optøede kalkunbryst kan tilberedes i ovn eller koges i vand. 
  
Ved tilberedning i ovn: 
Enkelte små huller prikkes i stegeposen. 
Brystet placeres i et ovnfast fad og sættes i ovnen ved 170°C og steger i 
ca. 90 min.
  
Ved tilberedning i vand: 
Kalkunbrystet koges i posen i ca. 110 min. 
Ved at tilberede produktet i koge-/stegeposen bevares kalkunbrystets 
saftighed og marinadens smag. 
  
Tilbehør:
Courgetterne flækkes og kernerne graves ud med en ske. 
Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter. 
Derefter deles courgetterne i 24 lige store stykker og lægges i et ovnfast fad på den buede side.
Børst svampene rene og lad dem dryppe tørre i en sigte. 
Del svampene, hvis de er store og svits dem i olien. 
Drys melet over og spæd med bouillon og fløde. 
Tilsæt ost og smag til med citron, salt og peber.
Kom kantarelstuvningen i courgetterne og gratiner i ovnen ved 225°C i ca. 10 minutter. 
Hertil kan serveres persillekartofler. 
  
Tips: Brug evt. den overskydende saft/marinade fra stegeposen som en let og fedtfattig skysauce.