
 
2  æggehvider  
100 g flormelis (2 dl)  
3-4 dl piskefløde  
50-75 g mørk chokolade 
  
Kom æggehvider og flormelis i en skål. Stil skålen over på en gryde med kogende vand og pisk, til massen er tyk og stiv, gerne med en elpisker. 
Sprøjt marengsmassen gennem en sprøjtepose i små marengs - eller sæt dejen på bageplade med bagepapir med 2 skeer. 
Bag ved svag varme 125ºC 40-45 min., til de er tørre og lette. 
Lad kagerne blive kolde. 
Pisk fløden til skum. 
Stil kagerne i pyramide, "lim" dem sammen med flødeskum. 
Smelt chokoladen og sprøjt den i striber på desserten gennem et kræmmerhus lavet af pergamentpapir. 
  
Tips: Glaser marengsene på undersiden med chokolade. Anret 2-3 marengs sammen med hindbær, jordbær eller syltede abrikoser og pynt med flødeskum, eller giv en kugle god vaniljeis til.