
 
750 g hakket bison småkød 
4 små æg á ca. 50 g 
40 g smør 
 
Sauce: 
1 dl pilsner øl 
3 dl piskefløde 
3 spsk groft sennep 
50 g syltede små agurker 
1 lille løg 
25 g smør 
persille 
Æggene lægges i kogende vand i ca. 6 min., hvorefter de straks afkøles under koldt vand.
Det hakkede bison kød krydres med salt og peber. 
Del kødet i fire portioner, der hver formes til en lille kugle. 
Bank kuglerne forsigtigt ud på et spækbrædt og læg et kogt, pillet æg i 
midten. Pak kødet omkring ægget. 
Steg bisonbøfferne i smør ved svag varme i 4-5 min. på hver side.
 
Sauce:
Løget skæres i skiver og sauteres i en gryde.
Tilsæt øl og lad det koge ind, til det næsten er væk. 
Tilsæt piskefløde og lad det koge yderligere 2 min.
Saucen monteres med sennep og smør og smages til med salt og peber.
Bisonbøfferne anrettes med skiver af syltet agurk og lidt bredbladet 
persille og fx. stegte kartofler. 
Tips: Retten kan tilberedes uden brug af æg. 
I så tilfælde deles kødet i 8 portioner og formes som almindelige hakkebøffer.