
 
Server en lille nem
forret eller snack af små pandekager toppet med flødeost og skinke. Du kan evt.
erstatte skinken med tynde skiver røget laks. 12 blinis eller 24 miniblinis. 
 
# Ingredienser til Blinis med pesto og
skinke:
Dej:
1 æg 
½ tsk salt 
1 tsk sukker 
¼ liter mælk 
50 g durumhvedemel 
50 g hvedemel 
25 g smeltet smør 
1 pakke serrano-
eller parmaskinke 
rucolasalat 
Topping til ca. 6
blinis: 
100 g flødeost
naturel 
1 lille glas
rucolapesto 
*
Sådan laves Blinis
med pesto og skinke:
Blend alle
ingredienserne til dejen sammen. 
Lad dejen hvile 30
min. 
Bag dejen som små
runde pandekager - det gøres nemmest i en blinis- eller spejlægspande. Smør
evt. panden med lidt smør undervejs. 
Rør flødeost sammen
med 2-3 tsk pesto og fordel det på 6 lune blinis. 
Top op med en tynd
skive skinke på hver og pynt med rucolasalat.
 
Tips: Frys evt.
overskydende blinis og tø dem i mikroovn, når de skal bruges.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
 
----------- ooo OÔO ooo -----------