Logo

Blomkål i karry / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv dette nemme og hurtige tilbehør i form af blomkål og karry lavet i wok. Server kålen til for eksempel kylling eller oksekød. God hverdagsret.

 

1 blomkål
karry

Blomkålen plukkes i hel små buketter. Wokken varmes op, olie kommes i sammen med lidt karry, som du brænder af i 1 minut. Blomkålen vendes i sammen med lidt salt.
Steg kun til kålen stadig er fast.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her